Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica ponovo otvorio vrata svojim gostima!

Upravljanje Hrvatskim olimpijskim centrom Bjelolasica od 18. studenoga 2011. godine preuzeo je Club Adriatic d.o.o.,  a rezultat napora menadžmenta je ponovo otvaranje vrata Bjelolasice gostima.

Naselje Bjelolasica

Na mjestu središnje zgrade, koja je početkom ove godine uništena u požaru, postavljen je veliki šator  u kojem se nalazi restoran sa oko 200 sjedećih mjesta, aperitiv bar i kuhinja.  Bjelolasica raspolaže sa 120 soba/395 postelja raspoređenih u paviljonima Kula, Vrelo, Klek, Dobra i Lasica.
U funkciji je malo skijalište Tintilinić koje se nalazi u neposrednoj blizini smještajnih objekata  sa žičarom. Svi ljubitelji snježnih radosti moći uživati naravno dnevnom,  ali i u noćnom skijanju i klizanju. Turističko naselje Bjelolasica svojim gostima nudi mogućnost iznajmljivanja ski opreme, a za početnike i pohađanje škole skijanja na skijalištu Tintilinić pod vodstvom verificiranih učitelja skijanja.
Djeci i obiteljima je posvećena posebna pažnja: Dječji doček Nove 2012. godine sa Jacquesom Houdekom 31. prosinca od 11 do 14 sati!

Informacije i rezervacije:

Tel: 098 256 758; 047/562 118; 01/ 6177 707                                   www.bjelolasica.hr
E-mail: bjelolasica@bjelolasica.hr

 

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija