Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Nagrada za kreativni i inovativni turistički proizvod

Udruga MRAK - Mreža za razvoj i kreativnost iz Zagreba i ove godine je pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i uglednicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života u povodu Dana kreativnosti i inovativnosti u Hrvatskoj dodijelila renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u devet kategorija.

dki1

Svečana dodjela Nagrada za kreativnost i inovativnost 2014. održana je u petak, 23.svibnja 2014. godine na Danu kreativnosti i inovativnosti 2014. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

U kategoriji kreativni i inovativni turistički proizvod je nagrađena Turistička zajednica grada Ogulina za projekt Ivanina kuća bajke. Ovo priznanje smatramo i priznanjem svima koji su bili uključeni u implementaciju projekta, a pogotovo koautorima: Dragani Luciji Ratković Aydemir, Vladimiru Končaru i Vanji Cuculiću sa svim njihovim suradnicima.

Dan kreativnosti i inovativnosti organiziran je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića te uz potporu Ministarstva gospodarstva, Ministarstva kulture, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva turizma, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija i Udruge gradova.

Jednako vrijedna ovoj nagradi je i činjenica da je Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke uvršten na popis kulturnih institucija (jedina iz Karlovačke županije) koje moraju biti dio turističkog paket aranžmana pri izboru potencijalnih kandidata za razvoj destinacijskih menadžment kompanija i dodjeli potpora za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa u 2014. godini u skladu sa Javnim pozivom Hrvatske turističke zajednice.

Podsjećamo, Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke je financiran iz sredstava Fonda za regionalni razvoj, otvoren koncem 2013. godine, s ciljem razvoja turističke atrakcije regionalnog značaja.

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija