Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Nagradni natječaj za dizajn suvenira Pripovjedna kutijica

Turistička zajednica grada Ogulina, u okviru projekta Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke sufinanciranog od Europske unije temeljem Ugovora  br. IPA2007/HR/16IPO/001-040202, objavljuje poziv za nagradni natječaj za dizajn suvenira Pripovjedna kutijica.

logo EU2

1. Tema natječaja

Tema natječaja je bajka i pripovijedanje bajke. Suvenir Pripovjedna kutijica je namijenjena djeci. Dizajneri se potiču da osmisle zanimljiv suvenir koji će djecu potaknuti na verbalno izražavanje – pripovijedanje, a roditeljima / djedovima i bakama biti pomoć za poticanje kreativnosti i izražavanja njihovih najmilijih. 

Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke je multimedijalni centar za posjetitelje u kojem je Ivana Brlić Mažuranić domaćica zajedno sa svojim likovima iz Priča iz davnine svim bajkama i bajkopiscima svijeta. Stalni multimedijalni postav će na interaktivan način uvoditi posjetitelje u svijet bajki i bajkopisaca cijeloga svijeta, a propovijedanje je centralni sadržaj ispred ognjišta u smislu simbolike prijenosa ljudskih vrijednosti iz generacije u generaciju. Suvenir Pripovjedna kutijica, sa sitnim šarenim predmetima i igračkama će biti uspomena i asocijacija Ivaninu kuću bajke,   koja će potaknuti djecu na pripovijedanje i kreativnost.

 

2. Svrha natječaja

Svrha natječaja je proizvesti originalne radove koji će u najširem smislu te riječi, funkcionirati kao suvenir Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke. Nagrađen rad će biti proizveden u seriji od 500 komada, a daljnja proizvodnja ovisti o tržišnim procjenama i uspješnosti plasmana. Realizirani mogu biti i drugi radovi pristigli na natječaj sukladno interesima i procjeni Naručitelja i u skladu s objektivnim mogućnostima, pri čemu će odnos dizajnera i naručitelja biti reguliran odvojenim ugovorom.

 

3. Sadržaj/oprema rada

Rad se sastoji od suvenira na zadanu temu i pripadajuće ambalaže. Logotip Centra za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Europske unije potrebno je aplicirati na proizvod ili na pripadajuću ambalažu. Sudionici natječaja dužni su dostaviti :

-          fotografiju rada u digitalnom obliku (jpg format / CMYK / 300 dpi)

-          kratki tekstualni opis na hrvatskom i engleskom jeziku.

-          model (maketu) rada u mjerilu 1:1.

 

4. Nagrada

  1. Dodjeljuju se 2 novčane nagrade:

a)    Za profesionalno rješenje: 11.500,00 kuna

b)    Za amatersko rješenje: 4.500,00 kuna

Iznos nagrada je naveden u bruto iznosu.

 

 Detalji o natječaju: Opći uvjeti nagradnog natječaja

Dokumenti

Obrazac Prijavnica
Logo IKB i EU
Opći uvjeti nagradnog natječaja

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija