Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Ogulinske mažoretkinje slave 25. rođendan

U subotu, 8. rujna 2018. godine Ogulinske mažoretkinje će manifestacijom Večer mažoret plesa proslaviti svoj 25. rođendan i obilježiti 25 godina od osnutka mažoretkinja Društva Naša djeca Ogulin.

 

dnd

Prvi osnivač Ogulinskih mažoretkinja  bio je gospodin Stanko Mazor, kao prvi i dugogodišnji predsjednik Društva Naša djeca Ogulin. Od osnutka mažoretkinja u Ogulinu do današnjeg dana kroz ovu je Udrugu prošao čitav niz generacija mladih djevojaka koje su imale priliku baviti se mažoret plesom koji je iznimno cijenjen u svijetu. Time su postale dijelom povijesti mažoret plesa našeg grada.

 

Društvo Naša djeca Ogulin od 2005. godine organizira Večer mažoret plesa u kojoj djevojke imaju prigodu pokazati svoje plesno umijeće u izvođenju koreografija štapom i pomponima. Svake godine ugostile bi i mažoretkinje iz drugih timova, gradova i zemalja, čime su dale doprinos promociji svog grada.  

 

Ogulinske mažoretkinje  u svom postojanju i radu posjetile su mnoge gradove Lijepe naše gdje su gostovale i pokazale svoje umijeće. Osvajale su brojne medalje na državnim i međunarodnim prvenstvima. Svoje stvaralaštvo dokazuju sudjelujući i u mnogim manifestacijama koje se održavaju u gradu, bez obzira je li riječ o sportskim susretima, humanitarnim akcijama ili kulturnim i turističkim manifestacijama. Vedre i vesele uvijek su rado viđeni gosti i s ljubavlju sudjeluju u događanjima.

 

Povodom svog 25. rođendana koji slavimo 8. rujna s početkom u 19,30 sati u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu pozivamo vas na dobar provod i zabavu uz Večer mažoret plesa.

S radošću vas očekujemo i dobro došli!

 

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija