Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Otvoren Prezentacijski centar pitke vode Izvor života

Prezentacijski centar pitke vode otvorio je gradonačelnik grada Ogulina i predsjednik Turističke zajednice Nikola Magdić. Otvorenju su bili nazočni direktor Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Zdravko Paušić sa suradnicima, direktorica Turističkog ureda Ankica Puškarić sa suradnicima i članovima Turističkog vijeća te Miroslav Turković, vlasnik Turističke agencije Regoč tours – ogulinske destinacijske menadžment kompanije. Prezentacijski centar će se moći posjetiti u grupama uz prethodnu najavu uz stručno vodstvo zaposlenice tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Željke Grdešić – magistrice edukacije biologije i kemije.

Vodocrpilište

Turistička zajednica grada Ogulina i tvrtka Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin potpisali su 31. ožujka 2011. godine Sporazum o dugoročnoj poslovnoj suradnji  s ciljem prezentacije i promocije bogatih izvorišta pitke vode, edukacije i promocije neophodnosti očuvanja i čistoće pitke vode, održivog razvoja i racionalnog korištenja izvorišta te prezentacije bioraznolikosti izvorišta Zagorske Mrežnice. Dizajniran je projekt: Prezentacijski centar pitke vode Izvor života.  Suradnici na projektu Prezentacijski centar pitke vode Izvor života,  složili su se da imaju zajednički interes u realizaciji navedenog projekta, tako da tvrtka Vodovod i kanalizacija d.o.o.Ogulina daje na raspolaganje svoj poslovni prostor (2 prostorije zgrade u Desmericama 112, parkiralište i okoliš), a Turistička zajednica grada Ogulina ulaže svoj know how i financijska sredstva u realizaciji, promociji i razvoju Centra.

Prezentacijski centar pitke vode Izvor života smješten je u zgradi pored vodocrpilišta, Desmerice 112,  u neposrednoj blizini izvora Zagorske Mrežnice.Specifični ciljevi projekta:

Projekt je sufinanciran od strane Hrvatske turističke zajednice temeljem Javnog poziva za potpore za turističke inicijative i proizvode na turistički nerazvijenim područjima sa 20.000,00 kuna.

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija