Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Poziv za iskaz interesa i podnošenje prijave za korištenje izložbeno-prodajnog prostora na 30. Danima piva u Karlovcu

Turistička zajednica grada Ogulina obavještava zainteresirane o mogućnosti prijave za korištenje izložbeno-prodajnog prostora na za vrijeme trajanja manifestacije 30. Dani piva u Karlovcu. Uvjete podnošenja prijave možete pročitati u nastavku teksta.

Poziv za iskaz interesa i podnošenje prijave za korištenje izložbeno-prodajnog prostora na 30. Danima piva u Karlovcu

1. Turistička zajednica grada Ogulina obavještava svoje članove i sve zainteresirane da planira zakupiti izložbeno-prodajni prostor na 30. Danima piva u Karlovcu od 26.08. do 04.09.2016.

2. Izložbeno-prodajni prostor je namijenjen za prezentaciju, promociju i prodaju proizvoda i usluga u svrhu promocije proizvoda i usluga s područja grada Ogulina. Navedeni prostor obuhvaća cca 20 m2 zatvorenog i otvorenog prostora.

3. Ovisno o iskazanom interesu, uspješni prijavitelji će biti raspoređeni po danima u periodu od 26.08. do 04.09.2016. Radno vrijeme počinje svakog dana od 12:00 sati, odnosno najkasnije od 16:00 sati.

4. Pravo na podnošenje prijave za korištenje izložbeno-prodajnog prostora imaju sve pravne i fizičke osobe koje dostave dokaz o registriranoj djelatnosti, uredno popune i dostave prijavni obrazac uz opis sadržaja.

5. Prednost u dodjeli izloženo-prodajnog prostora na korištenje imaju usluge i proizvodi koji direktno promoviraju turističku ponudu Ogulina: smještaj, djelatnost putničkih agencija, organizatori manifestacija, zabavne i rekreacijske djelatnosti, izrada suvenira, autohtoni proizvodi OPG-a i ostale slične djelatnosti.

6. Usluga brze prehrane i usluživanje napitaka nije predmet ovog poziva, osim u slučaju ako se radi o proizvodima OPG-a.

7. Prijaviti se mogu i Udruge s područja grada Ogulina koje žele prezentirati svoje aktivnosti i prodavati ukoliko imaju registriranu gospodarsku djelatnost.

8. Prijavitelji su obvezni u prijavi dostaviti:

- ispunjeni obrazac prijave za korištenje izložbeno-prodajnog prostora

- kopiju osobne iskaznice ovlaštene osobe

- dokaz o pravnoj i poslovnoj osobnosti (izvadak iz registra trgovačkog suda, izvadak iz registra obrtnika, rješenje o upisu u registar udruga, rješenje o upisu u registar umjetničkih organizacija, rješenje o statusu samostalnog umjetnika, rješenje o registraciji za udruge građana, registrirane poljoprivrednike, djelatnosti kućne radinosti, i slično - preslika

- opis sadržaja svog izložbenog programa, izričito navodeći proizvode i usluge koji se prezentiraju

- rješenje o obvezniku plaćanja trošarine (za prodaju alkoholnih pića iz vlastite proizvodnje)

- fotodokumentacija prodajnog asortimana / izložaka / aktivnosti

9. Turistička zajednica grada Ogulina izložbeno prodajni prostor ustupa bez novčane naknade a troškove prijevoza i ostale troškove korisnik snosi sam.

10. Rok podnošenja prijave je 12. kolovoza 2016. godine do 15:00 sati.

11. Način dostave dokumentacije je na e-mail: aleksandra@tz-grada-ogulina.hr ili osobno u Turistički ured, Ogulin, Kardinala A. Stepinca 1 od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati.

12. Odabir korisnika/izlagača će biti najkasnije do 19. kolovoza 2016. godine, a prijavitelji će biti obavješteni na kontakt naveden na prijavnom obrascu.

Prijavni obrazac se nalazi u prilogu Dokumenti.

Ogulin, 29. srpnja 2016.

 

 

 

 

Dokumenti

Prijavni obrazac

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija