Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Tjedan odmora vrijedan

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokreću projekt "Tjedan odmora vrijedan" koja ima za cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetenih mjeseci.

Tjedan odmora vrijedan

Poštovani turistički djelatnici,od danas se možete uključiti u promotivnu akciju "Tjedan odmora vrijedan". Pronađite kategoriju koja najbolje opisuje vašu djelatnost na web stranici tjednodmoravrijedan.hr i prijavite svoju turističku uslugu.

Tjekom ožujka počinje velika nacionalna kampanja Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im nudi "Tjedan odmora vrijedan".

50% niže cijene turističkih usluga priivući će brojne domaće goste na putovanja po Hrvatskoj između 10. i 19. travnja čime će se produžiti trajanje predsezone i ostvariti vrhunske turističke rezultate za ovaj dio godine. Prijave za ovaj projekt kreću 17. veljače, a svoje ponude možete predati sve do 7.travnja 2020.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila tjedanodmoravrijedan@mint.hr ili na brojeve telefona: 01/6169 355 ili 01/6169 366

Dokumenti

Tjedan odmora vrijedan
Ministarstvo turizma i HTZ

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija